Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Öt koporsót helyetek el a párizsi Eiffel-torony előtt (fotóval)

A párizsi rendőrség három személyt vett őrizetbe, miután szombat reggel öt koporsót és egy transzparenst találtak az Eiffel-torony közelében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Get flat.social
Európa

Kiss László

Szerkesztő

Az eset nem sokkal 9 óra előtt történt, amikor a biztonsági kamerák felvételein egy fehér furgont láttak, amely a Jacques Chirac rakpart és az Allée Jean Paulhan sarkán parkolt. A járműből két személy szállt ki, majd kipakolták a koporsókat, amik mellé egy “Ukrajnában meggyilkolt francia katonák” feliratú transzparenst is elhelyeztek, mielőtt megpróbáltak elmenekülni a helyszínről.

A furgon vezetőjét, aki azt állította, hogy előző este érkezett Bulgáriából, a rendőrség azonnal elfogta. A férfi azt állította, hogy 40 eurót kapott a személyek és a koporsók elszállításáért, amelyekről kiderült, hogy csak gipszes zsákokat tartalmaztak. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A koporsókat elhelyező két gyanúsítottnak sikerült elmenekülnie a helyszínről, ám később a Bercy buszpályaudvaron elkapták őket, amint megpróbáltak felszállni egy Berlinbe tartó buszra.

A három személyt, akiket bolgár, német és ukrán állampolgárként azonosítottak, jelenleg “előre kitervelt erőszak” vádjával tartják őrizetben, a nyomozás során pedig arra keresik majd a választ, hogy a történtek milyen összefüggésben állnak az orosz-ukrán háborúval.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.