Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Schobert Norbi egy nagyon komoly BMW-re váltott

Schobert Norbi évek óta Mercedeseket vezet, de most BMW-re váltott, amivel a 90-es évekbe utazik vissza.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi mindig is imádta az autókat és a motorokat. A motorozás igazi szenvedély számára, de már óvatosabb, mint régen, hiszen családapa, másrészt nem egyszer volt a halál torkában. Jobb óvatosnak lenni, bár ha motoron ül az ember, sokszor mások kezében van az életünk.

Amikor autóban ülünk, ez egészen más, messze nagyobb a védelem. Norbi szeret autót vezetni, és számtalan komoly verdája volt már az elmúlt több mint 20 évben, köszönhetően a sikeres karrierjének. Sokan nem tudják, de Norbi a 90-es évek végén márkanagykövet is volt, BMW-ket vezethetett. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A fotón egy régi 5-ös BMW látható, ami akkoriban nem volt egy olcsó darab. Larát és Rékát vitte vele haza a szülészetről, és nagyon szerette. Most, 25 évvel később ismét BMW-t fog vezetni, nem is akármilyen, amit szintén megmutatott a bejegyzésében.

„A BMW a fiatalkorom része. A 90-es évek végén márkanagykövet voltam. Az első képen az első saját ötösöm, amivel Larát és Rékát hoztam haza a szülészetről. Most így 1999 után 25 évvel az a megtisztelő feladat ért, hogy a @premiumautomagyarorszag nagykövete lehetek.” – írta a posztjában Norbi.

„Sok érdekes autót, egyedi, kedvező, bérleti és vásárlási opciót ismerhettek meg. Valahol ez az újjászületés jele számomra. Újra 30 évesnek érzem magam. Legalább érzem, legalább egy percre elhiszem. Kövessétek be a cég oldalát és követők között minden héten BMWrelikviákat sorsolnak ki. Hamarosan hozom, hogy miket!”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.