Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,374 $

Horn Gábor szerint Magyar Péter végig megúszni akarta ezt a vitát

Mégpedig azért, mert „neki volt a legnagyobb vesztenivalója”.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint végtelenül unalmas volt az M1-en megrendezett vita. Mint fogalmazott, csak azért nézte végig, mert ez a dolga, de ha normális választópolgárként ültetik le elé, akkor elkapcsolt volna.

A Klubrádió Megbeszéljük adásában egyúttal kiemelte: véleménye szerint problémás volt az is, hogy mindig ugyanaz volt a felszólalók sorrendje. Horn úgy látja, emiatt a végén lévők rosszul jártak, ezt pedig arcátlan hozzá nem értésnek vagy cinizmusnak nevezte. Soron kívül Történelmi rekord: 110 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát az MNB

Magyar Péter kapcsán úgy fogalmazott, ő végig megúszni akarta ezt a vitát, mert neki volt a legnagyobb vesztenivalója; szerinte nem véletlenül nem megy el a többi helyre. „Neki az az igazi vonzereje, hogy keveset tudunk róla, és amíg ez így van, addig ő lehet a reményt keresők számára a ’megváltó’ – mondta Horn Gábor.

„Ami miatt azt gondolhatják róla egyesek, hogy a megoldás lehet, az éppen az, hogy nem tudják, mert a többiekről már tudják, milyenek” – vélekedett a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki emellett azt gondolja, hogy a Tisza Párt alelnökének projektjét valamikor 2025 vége felé lehet majd megítélni, hogy tud-e valódi alternatívát nyújtani.

Korábban azt is megírtuk, hogy Tisza Párt egy „Talpra, Fiatalok! Csatlakozz Magyar Péterhez és csapatához egy laza, bulis estére a Margitszigeten!” elnevezésű eseményre invitálta a fiatalokat, ami május 31-én, délután kezdődött volna. Ám azt több okból sem tartották meg, egyrészt amiatt, hogy elmosta az eső, másrészt áramellátási probléma alakult.

Győrfi Pál: jól működik az új ügyeleti rendszer, de a főpróba még csak most jön

Az OMSZ szóvivője szerint egyelőre az első három nap alapján azt lehet mondani, hogy nagyon alacsony betegszámmal működnek az ügyeletek fővárosszerte.