Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Menczer Tamás beszédes szelfije a Békemenetről

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója egy igen látványos szelfivel köszönt be a Békemenetről.

...svg content...Fotó: Facebook/Menczer Tamás
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az időjárás végül nem mosta el a Békemenetet, nem tette tönkre a programokat, még ha néha szitál is az eső. Ez pedig lehetővé teheti azt, hogy megdőljön az eddigi rekord, és sokkal többen legyenek kint, mint korábban bármikor.

Az ok egyértelmű és súlyos, miután egyre nagyobb esély lehet egy európai háborúra az ukrán-orosz konfliktus miatt. Orbán Viktor miniszterelnök harcol ez ellen, de még mindig többen vannak, akik más narratívák képviselnek, és Ukrajna rengeteg katonai támogatást kap, és már arról is szó van, hogy katonákat kaphat az ukrán hadsereg. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Békemenetre a Fidesz politikai is kilátogattak, nemcsak Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás is megjelent a tömegben, és egy nagyon beszédes, látványos szelfivel köszönt be a vonuló tömeggel.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.