Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,530 $

Teqball: 8 dobogós helyet szereztek a magyarok a Madrid World Series-en

Remek eredményeket értek el a magyarok a teqball-sorozat madridi állomásán.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/FITEQ/Rungrodzs Jongrit
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A teqballosok legrangosabb nemzetközi sorozatának madridi állomásán nyolc dobogós helyet harcoltak ki a nemzeti csapat tagjai: Bányik Csaba és Katz Balázs aranyérmes lett párosban a Madrid World Series-en úgy, hogy Bányik a vegyespárosban is győzött.

Ebben a kategóriában a később a torna legjobbjának megválasztott Bányik Ács Krisztinával állt asztalhoz. Egyéniben a nőknél Izsák Anna ezüstérmes lett, ugyanitt Dezsényi Zsófia harmadik helyen zárt. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Férfi egyéniben Csereklye Martin lett második, és ezeken kívül további két ezüstérmet gyűjtöttek be a magyarok, miután Kota Gabriella Katz Balázzsal (vegyespáros), Péchy Petra pedig Vicsek Nórával (női páros) is felállhatott a dobogó 2. fokára.

Magyarországon a sportágban fontos állomás következik a hazai élmezőny számára, hiszen június 15-én és 16-án Győrben lesz a MOL Országos Teqball Bajnokság záró állomása, mely többek között a vb-indulásokról is dönt majd. Előtte azonban lesz még egy World Series verseny Vietnámban – adta hírül az OTS.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.