Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,83 Ft
Euró
396,50 Ft
Font
469,52 Ft
Bitcoin
61,608 $

Február vége óta nem találnak egy 17 éves debreceni fiatalt

A 17 éves fiú még február végén tűnt el, és azóta sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, keresi a rendőrség.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója szerint Kurcz Márió még február 26-án hagyta el a debreceni tartózkodási helyét, ahonnan ismeretlen helyre távozott. Egyelőre nem találják, ami miatt a rendőrség a lakossághoz fordul segítségért.

Kurucz Márió körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú – tudhattuk meg a rendőrségtől, akik arra kérik az embereket, bárki, aki segíteni tud az ügyben, az jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

Fotó: police.hu

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.

Hatósági ellenőrzést indított a kormányhivatal négy légitársaság ellen a késések miatt

Amennyiben az ellenőrzés során jogsértésgyanúja merül fel, a szükséges eljárásokat a kormányhivatal megindítja az érintett légitársasággal szemben.