18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Élve eltemette feleségét, közel 7 év után ítélet született a gyilkos férj ügyében

Miközben gyermekeik aludtak, a férfi élve eltemette feleségét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tim Foster
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az arizonai hatóságok közlése szerint feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki 2017-ben élve eltemette saját feleségét, egy kézzel ásott sírba az otthonuk közelében, miközben a gyermekeik aludtak.

A Yavapai megyei ügyészség beszámolója szerint 7 évvel a gyilkosság után David Pagniano úgy döntött, hogy bűnösnek vallja magát, mielőtt a tárgyalása megkezdődött volna. A most 62 éves Pagnianót május 9-én emberrablás, hamisítás és csalás miatt további 16 és fél év börtönbüntetésre ítélték. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

A CBS News szerint Dennis McGrane megyei ügyész közleményében rámutatott, hivatala halálbüntetés kiszabását követelte Sandra Pagniano elrablásának és meggyilkolásának „szörnyű körülményei” miatt:

„Sandrát elrabolták otthonából, miközben gyermekei a közelben aludtak, ragasztószalaggal megkötözték, egy távoli helyre vitték, és élve eltemették. A bizonyítékokból kiderült, hogy erőteljesen küzdött, amíg a sírban volt, és valószínűleg öt percig eszméleténél volt, miután eltemették.”

A 39 éves Sandra Pagniano akkor tűnt el, amikor 2017 májusában éppen válófélben volt a férjétől. A nő és a férfi még mindig ugyanabban a házban lakott, ám egymástól elszeparáltan éltek, a válás véglegesítésére várva. A férfi saját felesége kegyetlen meggyilkolása után két olyan feljegyzést írt felesége nevében, melyet aztán a válóperben is benyújtott.

A feljegyzésekben az állt, hogy a nő elhagyja David Pagnianót, és átadja neki a járműveit, a házát és a gyermekeik felügyeleti jogát. A hatóságok szerint azonban a feljegyzések törvényszéki vizsgálata egyértelműen kimutatta, hogy azokat David Pagniano írta.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.