Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,32 Ft
Euró
395,13 Ft
Font
465,32 Ft
Bitcoin
62,838 $

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.

...svg content...Fotó: A Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet elkövetésének gyanúsítottját szállító jármű a bazini különleges büntetőbírósághoz érkezik 2024. május 18-án. A politikust három nappal korábban Nyitrabányán négy lövéssel életveszélyesen megsebesítette egy 71 éves lévai férfi. MTI/TASR/TASR/Martin Baumann
Európa

Kiss László

Szerkesztő

A szlovák kormányfő állapota stabil, de a második, több mint két órás műtét után is súlyosnak nevezhető – közölte Robert Kalinák védelmi miniszter és miniszterelnök-helyettes. Kalinák a besztercebányai Roosevelt kórházban tett látogatása után számolt be Fico állapotáról.

A miniszterelnök-helyettes elmondása szerint Fico eszméleténél van és rövid ideig kommunikálni is tudott vele, bár a sérülések súlyossága korlátozza a kommunikációs képességeit. A védelmi miniszter megismételte egy nappal korábbi kijelentését is, miszerint a győzelem még várat magára. Soron kívül Apple-ügy: már rengeteg ügyfelet kártalanítottak

Kalinák kitért arra is, hogy a kormányfőt ellátó orvosi csapat kiváló munkát végez, és teljes mértékben bíznak a szakemberekben, majd hozzátette, hogy a következő napokban még nem tervezik Fico átszállítását egy pozsonyi kórházba.

Újságírói kérdésre válaszolva Robert Kalinák elmondta, hogy a kormány politikai irányvonala a történtek ellenére sem változik, ám a történtek fényében szükség lesz arra, hogy „rendet teremtsenek”, idézte őt az MTI.

Gyurcsány Ferenc szerint fantasztikus dolgokat csinált miniszterelnökként, amit elhallgatott az MSZP

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök most épp azt boncolgatta, kik lehettek a felelősei a Fidesz kétharmados győzelmeinek.

Június 11. óta nem találnak egy iskolába ment 12 éves fiút

Hetekkel ezelőtt tűnt el az a 12 éves fiú, aki busszal indult iskolába, de oda már nem érkezett meg, és továbbra sem tudni, hol van.

Videón, ahogyan Ronaldo bocsánatot kért a berúgott büntetője után

Cristiano Ronaldo talán soha nem volt olyan szomorú egy értékesített büntető után, mint legutóbb az Európa-bajnokságon.