Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tragikus baleset történt egy floridai autópályán, legkevesebb 8 ember életét vesztette

Helyi beszámolók szerint nagyon súlyos baleset történt, a hatóságok pedig attól tartanak, a halálos áldozatok száma növekedni fog.

...svg content...Fotó: Unsplash/Julius Hildebrandt
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint 8 ember életét vesztette, mintegy 40 pedig megsérült, miután egy körülbelül 53 mezőgazdasági munkást szállító busz balesetet szenvedett és felborult a 40-es nyugati országúton Florida középső részén.

Patrick Riordan, a Florida Highway Patrol hadnagya újságírók kérdésére megosztotta, mintegy 40 sérültet kórházba szállítottak, s néhányan közülük „nagyon súlyos állapotban” vannak. Riordan aggodalmát fejezte ki a sérültek állapota kapcsán, s úgy fogalmazott: Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Nagy a valószínűsége, hogy tovább növekszik a halálos áldozatok száma.”

A helyi tisztviselők beszámolója alapján helyi idő szerint reggel 6 óra 35 perc körül a 2010-es International Bus és egy 2001-es Ford Ranger ütközött össze, melynek következtében az útról áthajtott egy kerítésen, majd felborult. A Ford Ranger sofőrje is a súlyos sérültek között van, őt is kórházban ápolják.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.