18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Meggyilkolta terhes barátnőjét és három gyermekét, majd a börtönben szétverte rabtársa koponyáját

Sokkoló brutalitásról jelentett a börtön.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tom Blackout
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a szörnyetegként és a pizsamapartis gyilkosként is ismert Damien Bendallt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték állapotos élettársa, Terri Harris, valamint gyermekei, a 13 éves John Paul Bennett és a 11 éves Lacey Bennett, valamint barátnője, a 11 éves Connie Gent brutális meggyilkolásáért.

A 33 éves férfi azt is beismerte, hogy a brutális gyilkosságok napján, 2021. szeptember 19-én a Sheffield melletti Killamarshban lévő házban megerőszakolta a kis Laceyt. Most pedig kiderült, hogy a börtönben olyan brutálisan bántalmazta egyik rabtársát, hogy betört a koponyája, jelenleg pedig az életéért küzd. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

A Sun értesülései szerint az áldozatot „háromszor vagy négyszer” fejbe vágták, s olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nagy valószínűséggel nem éli túl. A támadás állítólag a durhami Frankland börtönben történt pénteken.

Helyi beszámolók szerint a sokkoló és borzalmas támadás még a börtönőröket és az orvosokat is sokkolta. A rendőrség gyilkossági kísérletként vagy gyilkosságként fogja vizsgálni az esetet, attól függően, hogy az áldozat túléli-e. Úgy tudni, hogy Bendallt azóta egy elkülönítő egységbe helyezték, távol a többi rabtól.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.