Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Támadás érte New Yorkban a világhírű színészt, Steve Buscemit

Steve Buscemit a nyílt utcán, fényes nappal támadta meg egy ismeretlen férfi, majd ezt követően elszaladt.

...svg content...Fotó: Steve Buscemi amerikai színész (k) felszólal a hollywoodi művészeket és újságírókat tömörítő SAG-AFTRA szakszervezet tüntetésén a New York-i Times Square-en 2023. július 25-én. A színészek két hete csatlakoztak a magasabb honoráriumokat követelő Amerikai Forgatókönyvírók Céhének sztrájkjához. MTI/EPA/Sarah Yenesel
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem egy véletlenszerű támadás történt már New Yorkban, ahol a közbiztonság nem mindig áll a helyzet magaslatán. Ezúttal Steve Buscemit, a világhírű legendás színészt támadta meg egy ismeretlen személy, még a múlt héten Manhattan keleti oldalán a nyílt utcán, fényes nappal. A támadó odalépett hozzá, majd arcon ütötte, de szerencsére nem sérült meg súlyosan.

A TMZ a New York Postra hivatkozva írja azt, hogy Steve Buscemi végül kórházba került az incidens után, ahol az arca és a szeme duzzanata miatt kapott orvosi segítséget. A színész képviselője a TMZ-nek azt mondta, Buscemi jól van a támadást követően, és nagyra értékeli a rajongók jókívánságait, akik mögötte állnak. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Ugyanakkor nagyon szomorú azok miatt, akiket ilyen módon támadtak meg. Mint azt a TMZ is megemlíti, nem ritkán az ehhez hasonló bűncselekmények New Yrokban, és sokszor fiatal nőket vesznek célba a támadók, akik minden fajta előzmény nélkül indítanak támadást ártatlan emberek ellen az utcán.

Egyelőre nincs információ, hogy a rendőrségnek lenne gyanúsítottja a legutóbbi támadás kapcsán. Azt sem tudni, készült-e felvétel az incidensről, de mivel New Yorkban rengeteg a térfigyelő kamera, lehet arra esély, hogy azonosítsák a támadót, aki nem kizárt, büntetett előéletű, és nem először tehetett hasonlót.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az időjárási szélsőségek és az algavirágzás következtében kellemetlen szagú ivóvízről érkeztek lakossági bejelentések több Balaton környéki településről.