Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

A műszak után ruhájukba tömködték a sajtokat egy veszprémi üzem dolgozói, majd eladták – lebuktak

Nem túlzás azt mondani, hogy mindent kisajtoltak munkáltatójukból, amit csak lehetett.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint 2024. április 24-én hajnalban az egyenruhások egy veszprémi tejüzem munkavállalóit szállító kisbuszokat állítottak meg, az utasokat pedig igazoltatták.

A rendőrök alaposan átvizsgálták mind a 6 ember ruházatát és csomagját átvizsgálták, s olyan sajtokat és különböző készítményeket találtak náluk, melyek eredetéről nem tudtak elszámolni. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Végül előállították az 5 nőt és egy férfit a helyi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket: kettejük ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek, négyüket lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A 49 éves berhidai, az 58 éves nemesgörzsönyi és egy szintén 49 éves pápai nő, valamint a 44 éves berhidai férfi elismerte, hogy az év elejétől kezdve többször loptak munkahelyükről a sajttermékből, melyeket kicsempésztek az üzemből, és értékesítették azokat. A gyanúsítottaknál megtalált élelmiszert – a lefoglalást követően – a nyomozók visszaadták az üzem képviselőjének.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.