Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

PC Game Pass: egy várva várt cím csatlakozik a szolgáltatáshoz

Ez az a játék, amit a Steamen a legtöbben tettek kívánságlistára.

...svg content...Fotó: Slavic Magic
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Hivatalossá vált, hogy a Manor Lords című várva várt középkori stratégiai játék pénteken csatlakozik a PC Game Passhoz, így az előfizetők a Game Preview segítségével saját városukat irányíthatják.

A Manor Lords több mint 3 millió játékos kívánságlistáján szerepel a Steamen, a héten pedig mindenki erről a címről beszélt, miután rengeteg dicséretet kapott a kritikusoktól. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

A stratégiai játékban egy középkori lord bőrébe bújva azt a feladatot kapják a játékosok, hogy egy kis falut pazar várossá fejlesszenek, ám ehhez rengeteg akadályt kell leküzdeniük, kezdve az erőforrások és a termékláncok menedzselésével, egészen a földterületek háborúkkal való bővítéséig.

A Manor Lordsban töltött idő a városépítés és a haderő irányítása között oszlik meg a valós idejű taktikai csatákban, a játékosok pedig eldönthetik, hogy mikor, hogyan és hova osszák be az erőforrásokat, amikor épp földjeiket védik.

A játékban ezeken felül arra is számítani kell, hogy még békeidőben is rengeteg kihívást kell majd leküzdeni, miközben számos gazdasági és társadalmi helyzettel is meg kell birkózni.