Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

RTL+: áremelésre készülhetünk az UEFA Bajnokok Ligája miatt

Az RTL Magyarország vezérigazgatója jelezte, áremelkedésre kell készülniük az ügyfeleknek.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a siófoki Digital-Media Hungary konferencián jelezte, hogy áremelésre kell számítani az RTL+ streamingplatformon, noha az áremelés várható mértékét egyelőre nem osztotta meg.

Annyi azonban kiderült, hogy az áremelést az UEFA Bajnokok Ligája közvetítésre időzítenék. Ennek előzménye, hogy az RTL szerezte meg a Bajnokok Ligája labdarúgó jogok „A” típusát az UEFA-tól, ami a legfontosabb jognak számít.

Az RTL Magyarország tervei szerint javarészt az RTL+ streamingplatformon lesznek megtekinthetőek a BL-mérkőzések, noha lesz pár olyan meccs is, melyeket hagyományos, lineáris tévén keresztül is közvetítenek, ugyanakkor ezekből várhatóan kevesebb lesz. Az RTL célja, hogy minél több új előfizetőt csábítson a streamingplatformra – számolt be a Media 1.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.