Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
66,448 $

Összeveszett nagyapjával, majd megölte

Csütörtök kora reggel történt a tragédia.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Kiwiev
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Paraméter a TV JOJ értesülései nyomán számolt be arról, hogy tragédiával indult a csütörtök a szlovákiai Vághosszúfaluban: kora reggel egy 27 és egy 67 éves férfi – unoka és nagyapa – szóváltásba keveredett, aminek fizikai erőszak lett a vége.

Az unoka rátámadt nagyapjára, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínre kiérkező rendőrök őrizetbe vették a fiatal férfit. Soron kívül Szentkirályi Alexandra ismét Karácsonynak üzent: hová tűnt a 200 milliárd?

A szlovák rendőrség gyilkosság ügyében indított nyomozást, az eset körülményeit pedig vizsgálják, ám a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel a hatóságok több információt nem osztottak meg a nyilvánossággal.

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.

Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

A rendőrség tájékoztatója szerint már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán, miután nincs reális esélye annak, hogy ennyi idő u tán bárkit is élve találjanak meg az eltűntek közül.