Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,06 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,12 Ft
Bitcoin
65,896 $

Szinte teljesen belátni Rita Ora klasszis dekoltázsába

A nők egyik legnagyobb „fegyvere” a dekoltázs, amivel szinte minden férfit őrületbe lehet kergetni. Vannak, akik igen stílusosan csinálják.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A nők egyik legnagyobb „fegyvere” a dekoltázs, amivel szinte minden férfit őrületbe lehet kergetni. Vannak, akik igen stílusosan csinálják.

Egy nő maximálisan tisztában van az adottságaival, és azokat sokszor remekül ki tudják emelni egy ruhadarab segítségével. Sajnos vannak, akik ezt túlságosan közönségesen teszik, és egyszerűen elveszik a különleges pillanat varázsa. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Egyes férfiak ezt is kedvelik, de sokkal igényesebb és vonzóbb, amikor ezt más formában tálalják, és még pont nem mutatnak sokat. Szerencsére sokkal több nő tudja ezt ideális módon kezelni, mint a másik tábor.

A világsztárok közül az egyik legtermészetesebb szépség Rita Ora. Az énekesnő talán a Föld egyik legszexibb nője is, akiért rengetegen odavannak. Csak rá kell nézni a közösségi médiás platformjaira, a hozzászólásokra.

Rita remekül játszik a testi adottságaival, és a nyár folyamán megannyi nagyon szexi képet közölhettünk róla. Néhol majdnem a hátárt is átlépte, de szerencsére semmilyen tiltást nem kapott az Instagramtól.

Ez a kép Londonban készült róla. A laza viselet mellé számos aranyból készült kiegészítő készült. A sminkje is hangsúlyos lett, főleg a rúzs a száján. A dekoltázsa pedig mindent vitt, amire sokan felkaphatták a fejüket.

Som-Balogh Edina, a Barátok közt valaha volt egyik legszebb nője

https://www.instagram.com/p/CE1bEISjXx2/

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.