Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Túlterhelte a FoxPostot a Vinted akciója

A Vinted rövid ideig tartó ingyenes szállítási akciója extrém terhelést okozott a FoxPost csomagküldő rendszerében, ami az ügyfelek számára is érezhető problémákat eredményezett.

...svg content...Fotó: Facebook/Foxpost
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A FoxPost csomagküldő szolgáltatás rendszere szokatlanul magas terhelés alá került, miután a Vinted nevű népszerű online piactér ingyenes szállítási akciót hirdetett. A Telexhez érkezett beszámolók szerint az ügyfelek napok óta nem tudnak csomagot feladni, vagy csak nagy nehézségek árán találnak üres helyet az automatákban, a webes felület pedig gyakran téves információkat ad az automaták foglaltságáról, ami további fennakadásokat okoz a felhasználóknak.

A FoxPost válaszában elismerte, hogy a rendszerükre nehezedő váratlan és intenzív terhelés a Vinted akciójának közvetlen következménye. Bengyel Ádám, a cég vezérigazgatója és társalapítója elmondta, hogy a csomagforgalom hirtelen növekedése miatt az automaták folyamatosan mozgásban vannak, ami pontatlan jelzéseket eredményez. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A cég jelezte, hogy a terhelés csökkentése érdekében meghosszabbították a futárok munkaidejét és prioritást adnak a leginkább terhelt automaták ürítésére. A helyzet javítása érdekében a FoxPost kapcsolatba lépett a Vinteddel is, amely reagálva a problémákra eltörölte az ötnapos ingyenes szállítási limitet a FoxPost rendeléseknél, így a felhasználóknak már nem kell aggódniuk a csomagjaik ötnapos időszakon belüli feladása miatt. A FoxPost szerint a csomagforgalom egy-két napon belül újra kezelhető mértékűre csökken.

„Jó hír, hogy amint partnerünk értesült az aktuális esetről, törölte az ötnapos feladási limitet a FOXPOST-rendeléseknél a kampányban. Ez azt jelenti, hogy megszűnt az időnyomás, és nem kell aggódnotok amiatt, hogy a csomagjaitokat az ötnapos időszakon belül kellene feladnotok.” – írta a Facebookon a cég.

„Folyamatosan dolgozunk további terheléscsökkentő intézkedéseken, futáraink meghosszabbított munkarendben dolgoznak, több alkalommal töltik és ürítik az automatákat és megerősítettük ügyfélszolgálati kapacitásunkat is.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.