Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Újraegyesült a Spice Girls Victoria Beckham 50. születésnapja alkalmából

Újra összeállt az álomcsapat, hogy megünnepeljék Posh Spice születésnapját.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Victoria Beckham 50. születésnapi partija különlegesre sikerült, hiszen a Spice Girls mind az öt tagja újra összejött a mérföldkőnek számító eseményre: Mel B, Melanie C, Emma Bunton és Geri Halliwell mindannyian megjelentek a stílusos partin.

Noha rengeteg fotó készült a partiról, Posht alig lehet látni a képeken, mivel tudatosan kerülte a kamerákat, az este jelentős részét pedig a most 12 éves Harperrel töltötte. Valószínűleg azért sem volt sok kedve kamerák elé állni, mert nemrég egy edzés közben eltörte a lábát, s még mindig mankókra szorul. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Spice Girls egykori tagjai mellett az összes Beckham gyerek megjelent a születésnapi partin: a fiúk, Brooklyn, Romeo és Cruz egy nagy csapatként vonultak fel, de természetesen Victoria férje, David Beckham is együtt ünnepelte feleségét a nagyszabású eseményen.

Ha mindez nem lenne elég, olyan sztárok tették tiszteletüket a partin, mint Tom Cruise, Gordon Ramsey és felesége, Tana, Guy Ritchie, Jason Statham, a Victoria’s Secret angyala, Rosie Huntington-Whiteley, Marc Anthony és új felesége, Nadia Ferreira, Eva Longoria és még sokan mások.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.