Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Hamarosan Xboxra is érkezik egy fantasztikus PlayStation-exkluzív játék

Már megkapta a besorolást, így hamarosan az xboxosok is átélhetik a mesés élményt a gyönyörű játékban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ember Lab
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Hamarosan az xboxosok számára is elérhetővé válhat a Kena: Bridge of Spirits! Noha hivatalos bejelentés még nem történt, már megjelent a PlayStation-exkluzív játék Xbox ESRB-besorolása, ami arra utal, hogy rövidesen Xbox Series X|S konzolokon is elérhető lesz.

A Kena: Bridge of Spirits – Deluxe Edition Xbox Series X|S jelenleg az ESRB oldalán a nemrég besorolt játékok listájának élén áll. A játék 2021-es megjelenésekor PlayStation konzolra időzített exkluzivitás volt, de úgy tűnik, ennek az exkluzivitásnak hamarosan vége lehet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Kena: Bridge of Spirits egy gyönyörű akció-kalandjáték, mely Kenáról szól, aki fiatal Spirit Guide-ként szellemekkel száll szembe, hogy megtalálja a Mountain Shrine-t. Útja dorán tündéri lények, a Rotok segítik őt, akik nevük ellenére valójában nagyon aranyos és segítőkész apróságok.

Kena-ként az egyik fő feladatunk az, hogy minél több Rotot gyűjtsünk össze, akik képességeikkel segíthetnek nekünk visszafordítani az erdei világ összeomlását.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.