Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Változékony időnk lesz pénteken, napsütésre és csapadékra is van kilátás

Napsütéssel indul a nap, majd fokozatosan beborul az ég.

...svg content...Fotó: Unsplash/Valery Rabchenyuk
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütés várható, majd éjjel az északkeleti tájakat leszámítva kiderül az ég. Pénteken napos idő várható gomolyfelhő-képződéssel és északnyugat felől növekvő fátyolfelhőzettel, mely délutántól az Észak-Dunántúlon már vastagszik is.

Ma elszórtan, pénteken már csak helyenként lehet záporos csapadék. Csütörtökön az északi szelet nagyobb területen, péntek a nyugatias légmozgást főleg az északi megyékben kísérhetik élénk, néhol erős lökések, de záporok, zivatarok környékén viharos lökés sem kizárt. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 0 és +5 fok között valószínű, de néhol gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 11 és 16 fok között alakul.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.