Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,94 Ft
Euró
386,05 Ft
Font
450,08 Ft
Bitcoin
66,196 $

Családi összejövetelen történt lövöldözés: egy 9 éves gyermek meghalt, sokan megsérültek

A gyermek életét vesztette, további 10 ember pedig megsérült, köztük kisgyermekek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Kleinen
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint egy 9 éves gyermek életét vesztette, s legkevesebb 10 másik ember megsebesült, köztük egy 1 és egy 8 éves gyermek, amikor lövések dördültek egy chicagói családi összejövetelen. A hatóságok szerint a város déli részén szombat éjjel kitört tömeges lövöldözéssel összefüggésben egyelőre nem történt letartóztatás.

Don Jerome rendőrfőnök-helyettes azonban úgy véli, a lövöldözés valószínűleg bandákhoz köthető: Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

„Ez nem egy véletlenszerű erőszakos cselekmény volt. Függetlenül attól, hogy mi motiválta ezt az incidenst, három ártatlan gyermeket találtak el ma este, és egyikük tragikus módon belehalt sérüléseibe.”

A 9 éves kislányt, Ariana Molinát fejbe lőtték. Noha kórházba szállították, a kislányt a Comer Gyermekkórházban halottnak nyilvánították. Ariana édesapja, Jose Molina az ABC Newsnak nyilatkozva megosztotta, ő és felesége is megsérült; felesége továbbra is kórházban van egy hátán ejtett lőtt sebbel, ő pedig a lábán szenvedett sérüléseket.

Szemtanúk elmondták a rendőrségnek, hogy este 21:18 körül egy fekete szedán állt meg az épület előtt, majd a benne ülők figyelmeztetés nélkül tüzet nyitottak a tömegre. A rendőrség szerint vélhetően két fegyveres volt felelős a vérengzésért.