Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Féltékeny lett, vasalóval bántalmazta élettársát egy budapesti férfi

Később olyan brutális módon bántalmazta élettársát, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba, s meg is kellett műteni az áldozatot.

...svg content...Fotó: Unsplash/Claudia Soraya
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye szerint börtönbüntetésre számíthat az a fővárosi férfi, aki több alkalommal is bántalmazta élettársát, egyszer pedig egy vasalóval esett neki. A vádirat szerint a férfi és a sértett 25 éve ismerték egymást, többször párkapcsolatban éltek. 2022 végén ismét kapcsolatot kezdtek, majd 2023 februárjában összeköltöztek egy XX. kerületi lakásban.

Mindketten napi szinten fogyasztottak alkoholt, majd 2023. március 31-én ismét együtt italoztak a lakásban. Az este folyamán a férfi összeveszett élettársával, mivel szerinte a nő más férfiakkal is beszélgetett üzenetküldő alkalmazáson keresztül. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A férfi agressziója fizikai bántalmazásba torkollott, s a veszekedés során a férfi felkapott egy vasalót, amivel fejen ütötte élettársát, majd látva a földre zuhanó, és erősen vérző nőt, mentőt hívott hozzá. A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de az eszközre és a támadott testtájékra tekintettel akár súlyos sérülést is szenvedhetett volna.

Alig telt el pár nap, 2023. április 2-án, a lakásban, a férfi ismét féltékeny lett, és az este során többször bántalmazta élettársát. A nő másnap annyira rosszul lett, hogy a férfi kórházba vitte, ahol az életveszélyes állapotú sértettet megműtötték.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg távoltartás hatálya alatt álló férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben halmazati büntetésként végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.