Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Pár órával O.J. Simpson halálhíre után mémek árasztották el a közösségi médiát

Az emberek többségét nem rázta meg Simpson halálhíre, sőt, mémekkel árasztották el a közösségi médiát.

...svg content...Fotó: MTI/EPA pool/The Reno Gazette-Journal/Jason Bean
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, O.J. Simpson 76 évesen elhunyt. Halálhíre azonban látszólag nem rázta meg a világot, sőt: az internet népe mémekkel árasztotta el a közösségi médiát, visszautalva a hírhedt egykori NFL-játékos és színész ellentmondásos életére.

A mémek többsége a hírhedt, 1994-es, Bronco-s autós üldözésre koncentrált: többen halottaskocsivá photoshoppolták, míg mások az üldözésről készült felvételekből olyan képeket készítettek, melyeken a rendőrök egy halottaskocsit követnek L.A. 405-ös autópályáján, azzal viccelődve, hogy Simpson temetési menetének is így kellene kinéznie.

Mások kiömlött narancsléről készült fotókat osztottak meg, utalva ezzel a „The Juice”-ra, ami Simpson beceneve volt sportolói karrierje idején.

Ezek mellett több olyan poszt is született, melyekben azt találgatták, mi hangozhatott (volna) el halálos ágyán utolsó vallomásaként – azt sugallva, hogy „folytatni akarja a gyilkolást”.

Több felhasználó pedig egészen odáig ment a kettős gyilkossági ügyre és az azt követő tárgyalásra történő utalással, hogy Simpson saját szavait felhasználva posztjában azt írták, boncolást fognak végezni, hogy megtalálják O.J. „igazi gyilkosát”; illetve hogy elhunyt az NFL-sztár, de van egy „jó hír” is, ugyanis „holtan találták a valódi gyilkost”.

Ez egy egyértelmű utalás arra, hogy miután felmentették a büntetőperben, Simpson nyilvánosan megfogadta, hogy megtalálja volt felesége, Nicole Brown Simpson és Ron Goldman”igazi gyilkosát”.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.