Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Törni-zúzni kezdett egy fiatal férfi az esztergomi kórházban, sokkolóval állították meg

A rendőröknek kellett megfékezniük a tomboló fiatalt, aki rossz hírt kapott a kórházban.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság keddi beszámolója szerint egy 24 éves férfi 2024. április 6-án késő este törni-zúzni kezdett az esztergomi kórházban, miután egyik közeli családtagjának állapotáról rossz hírt kapott.

O. Róbert először ütni és rángatni kezdte a folyosón lévő ajtót és felborított egy szekrényt, majd kidobott két széket az ablakon és kitépett a falból egy radiátor elemet. Ezzel azonban még nem ért véget a tombolása, az őrjöngő férfi dühe ezután a kórházi személyzet ellen fordult. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Először egy ápolóra és egy betegszállítóra támadt rá, ám egy orvos kollégái segítségére sietett, akit az elkövető többször megütött. Eközben egy biztonsági őr is a helyszínre érkezett, akit szintén többször megütött. A férfi tombolása közben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

A 24 éves férfi tombolásának végül az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai vetettek véget: sokkoló, testi kényszer és bilincs alkalmazásával tudták megtörni a férfi ellenállását, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

A police.hu közlése szerint rongálás vétség, súlyos testi sértés bűntette és annak kísérlete, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ellene; s akár egytől öt évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.