Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Magyarországon hajtott végre kényszerleszállást egy Romániába tartó gép

Füstjelzés miatt hajtott végre kényszerleszállást Budapesten egy Bukarestbe tartó repülőgép.

...svg content...Fotó: Facebook/Budapest Airport
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A Párizsból Bukarestbe tartó gép hétfőn éjfél körül hajtott végre kényszerleszállást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, miután a pilóták füstöt észleltek a pilótafülkében. A gépnek eredetileg éjfélkor kellett volna landolnia a román fővárosban, azonban a vészhelyzet felülírta a tervet.

Transtelex írása szerint a pilóták körülbelül 20-30 perccel a vészhelyzet bejelentését követően biztonságosan landoltak a budapesti repülőtéren, ami után az utasokat is tájékoztatták arról, hogy hol vannak, és mi miatt kellett kényszerleszállást végrehajtaniuk. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Az érintett járat végül nem folytatta útját Bukarestbe, a légitársaság pedig mentesítő járatot küldött az utasokért, akik kedden, a reggeli órákban indultak tovább a román fővárosba. A tűzoltók által átvizsgált repülőgép végül utasok nélkül, szintén kedd reggel tért vissza kiindulópontjára, Párizsba.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.