18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Babakocsit toló anyát késeltek halálra fényes nappal Bradfordban, hajtóvadászat indult

A 27 éves nőt nyakon szúrta az elkövető, a rendőrség hajtóvadászatot indított.

...svg content...Fotó: Unsplash/Oli Woodman
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint hajtóvadászat indult egy támadó után, aki halálra késelt egy 27 éves, babakocsiját toló anyát a nyílt utcán, fényes nappal, Bradfordban. A szombat délután történt sokkoló támadás a szemtanúk beszámolója szerint minden előzmény nélkül történt, a támadó négyszer nyakon szúrta az áldozatot, majd kisfia szeme láttára hagyta meghalni.

A rendőrség jelenleg is keresi a gyanúsítottat, aki elmenekült a helyszínről. A Sun értesülései szerint a rendőrség a nagyszabású keresési műveletek során megállapította, hogy a gyanúsítottat Habibur Masumnak hívják. Egy helyi zöldséges a lapnak nyilatkozva megosztotta, ismerte a nőt, rendszeresen vásárolt nála. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Szombaton épp dolgozott, és amikor sikolyokat hallott, azonnal kirohant a boltból. Látta, hogy egy nő arccal lefelé fekszik a járdán egy babakocsi mellett, benne az öt hónapos kisfiával. Elmondása szerint minden csupa vér volt, de segíteni akart a nőn, ezért ellenőrizte, van-e pulzusa.

Úgy érzékelte, hogy a nőnek nincs pulzusa, így megpróbálta újraéleszteni, ám amikor megfordította a nőt, látta a nyakán lévő késszúrásokat. Egy orvos haladt el mellettük, aki megállt autójával és azonnal a nő segítségére sietett. Ő megtalálta a nő pulzusát, s mindent megtett, hogy életben tartsa a nőt, amíg a mentők kiérkeznek.

Noha azonnal kórházba szállították, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. A West Yorkshire-i rendőrség szóvivője megerősítette, az áldozat és a gyanúsított vélhetően ismerték egymást. A személyleírás szerint a 25 éves elkövető ázsiai, vékony testalkatú férfi, akit jelenleg is nagy erőkkel keresnek.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.