18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Műanyagba csomagolt emberi maradványokra bukkantak egy természetvédelmi területen

A sokkoló felfedezést egy manchesteri természetvédelmi területen tették.

...svg content...Fotó: Unsplash/Oli Woodman
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a maradványokat a salfordi Kersal Wetlands erdőben fedezte fel egy járókelő. A helyi hatóságok közlése szerint az illető egy „műanyagba csomagolt ismeretlen tárgyat” talált, és azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre nyomozók érkeztek egy szakértő társaságában, aki megerősítette, hogy valóban emberi maradványokról van szó.

Gyilkossági nyomozás indult az ügyben, az áldozatot még nem azonosították. A Metro beszámolója szerint a helyszíneléshez egy sátrat állítottak fel, s lezárták a területet a nyilvánosság elől, amíg a törvényszékiek elvégzik a vizsgálatot. A természetvédelmi terület a Salford területén lévő Littleton Road és a Prestwich területén lévő Bury New Road között fekszik. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Lewis Hughes főfelügyelő biztosította a lakosságot arról, hogy „bár ez egy nyugtalanító és felkavaró lelet”, masszív rendőri jelenlétet biztosítanak a környéken, és nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy mihamarabb befejzzék a vizsgálatokat és a nyomozást, hogy megnyugtassák a lakosságot, nincs miért aggódniuk.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.