Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Azon kaptak egy utast egy repülőjáraton, hogy egy pohárba vizel – megbírságolták

A repülő késett, ő pedig nem bírta tartani.

...svg content...Fotó: Unsplash/Clique Images
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP az ausztrál hatóságok pénteki közlése nyomán számolt be arról, hogy megbírságoltak egy utast, aki a sydneyi repülőtéren történő landolás közben egy pohárba vizelt, miután a repülő késve szállt le, ő pedig már nem bírta ki a leszállásig.

Az Air New Zealand légitársaság Aucklandből induló háromórás járatán, tavaly decemberben történt incidens nyomán egy sydneyi bíróság februárban 600 ausztrál dollárra (142 ezer forint) bírságolta az 53 éves férfit sértő viselkedésért. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Az ügy azonban csak most pénteken került a nyilvánosság elé, amikor a Stuff új-zélandi hírportál arról számolt be, hogy az ugyanabban a sorban ülő, csak Holly néven azonosított utas elárulta, hogy ő jelentette a „nem megfelelő viselkedést” a légi személyzetnek.

Elmondta, hogy ő és 15 éves lánya a folyosói és a középső ülésen ültek, amikor azt vette észre, hogy az ablak mellett ülő férfi, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, egy pohárba vizelt. Holly elmondta, hogy a gép körülbelül 20 percig állt a kifutópályán, várva egy terminálkapura, amikor meghallotta „a pohárba vizelés összetéveszthetetlen hangját”.

Azt mondta, hogy a férfi „nyilvánvalóan eléggé részeg” volt, és vizeletét ráöntötte az egyik légiutas-kísérőre, amikor elhagyta a gépet. Érdekes módon azonban az ausztrál szövetségi rendőrség szerint nem a légiutas-kísérővel való balhé volt a bűne: közleményükben azt írják, hogy a rendőrök azért távolították el a férfit a repülőgépről, mert „egy pohárba vizelt, miközben az ülésén ült”.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .