Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,58 Ft
Euró
396,32 Ft
Font
468,64 Ft
Bitcoin
64,204 $

Jake Paul egy rapper elpáholásával készül a Mike Tyson elleni összecsapásra

Lil Pump volt „az áldozat”.

...svg content...Fotó: Unsplash/Prateek Katyal
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Jake Paul megunta a bokszzsákos gyakorlást, s úgy döntött, egy rapperrel száll ringbe gyakorlásképpen. Paul a héten találkozott a Gucci Gang című számáról ismert Lil Pumppal a „BS with Jake Paul” podcastjában, majd a műsor felénél Pump rákérdezett, hogy Paul hajlandó-e olyan erősen hasba vágni őt, ahogy csak tudja – csak hogy megtapasztalja, milyen érzés.

Pump teljes mértékben elkötelezte magát a mutatvány mellett, s még azt is közölte Paullal, hogy tudja, akár a kórházban is kiköthet emiatt. Aztán az interjú véget ért, a páros pedig átvonult a ringbe, felvették a kesztyűket, és Pump karját felemelve várta az ütést. Soron kívül Rendőrségi eljárás indult Magyar Péter szórakozóhelyes dulakodása miatt

Paul egyáltalán nem fogta vissza magát és egy látszólag komoly ütést mért a rapper hasára. Pump abban a pillanatban a földre zuhant, rángatózott és üvöltött a fájdalomtól. A rapper végül lassacskán összeszedte magát és felállt, a közösségi médiában mutatott aktivitása alapján pedig úgy tűnik, most már jól van.