Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Pakisztáni gyilkost fogtak Budapesten

A portugál hatóságok gyilkosság miatt keresték a férfit, akit végül Magyarországon, Budapesten fogtak el.

...svg content...Fotó: police.hu
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar nyomozóhatóságok látókörébe került egy pakisztáni férfi, akiről azt feltételezték, hogy ő az, akit a portugál hatóságok körözhetnek egy gyilkossági ügy kapcsán. Hamar felvette a kapcsolatot egymással a két szerv, majd kiderült, hogy jó volt a magyarok szimata, rábukkantak a körözött gyilkosra.

Portugáliában követett el gyilkosságot a pakisztáni férfi, aki álnevet használt Magyarországon, és minősített emberölés bűntette miatt keresték a portugál rendőrök, miközben soron kívül európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. Nem egész három hét alatt a magyar fejvadászok nyomára bukkantak, és a budapesti tartózkodási helyén elfogták. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Olyan gyorsan zajlott az akció, hogy a március 22-én elfogott férfinek ideje sem volt meglepődni. A férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, kiadatásáról a későbbiekben döntenek – tudhattuk meg a rendőrségi közleményből.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.