Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,95 Ft
Euró
385,23 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
69,755 $

Egy menhely előtt hagytak egy idős, süket kutyát – 17 órán át aludt a mentés után

Egy menhely ajtajához kötözték a riadt négylábút, ám utolsó hónapjait szeretetben és békében tölthette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ruby Schmank
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Honey-t 2017 szeptemberében találták meg egy állatmenhely ajtajához kötözve, előző gazdája pedig semmilyen üzenetet nem hagyott, csak a négylábút hagyta magára. A Honey történetéről szóló, március 19-én megjelent TikTok-videóban megosztott fotók alapján rémülten várta megmentőjét a menhely előtt kuporogva.

Valaki, akit a süket kutya ismert és akiben megbízott, teljesen magára hagyta. Ez a jelenség pedig sajnos nagyon gyakori az Egyesült Államokban: a World Animal Foundation szerint évente közel 6,5 millió macskát, kutyát és más háziállatot adnak le állatmenhelyeken. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Honey azonban szerencsés volt, ugyanis a TikTok-on @goldhawkfarm néven ismert nő közbelépett és hazavitte magával a négylábút. Honey azonnal otthon érezte magát, s megérkezése után 17 órán át aludt, új gazdája pulóverével együtt, melyet jobban kedvelt a takarok helyett.

A videóban látszik, hogy Honey rövid, de gyönyörű és élettel teli hónapokat töltött örökbefogadó családjánál. Szeretett játszani gazdájával, s egy idő után már magabiztosan mozgott a házban. Megkapta a szükséges gyógyszereket, s úgy élt, mint egy királynő, a fájdalmait enyhítő melegítőpárnákkal.

Honey-t elkényeztették, és az arca mindent elárult. Láthatóan nagyon szerették egészen élete utolsó percéig, mely sajnos három hónappal az örökbefogadása után, 2017 decemberében jött el. Noha Honey csak három hónapig volt a családjával, ez volt számára a legjobb három hónap. Meleg és befogadó otthont adtak neki élete utolsó időszakára:

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.