Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
451,13 Ft
Bitcoin
70,095 $

Pillanatok alatt eltűnt a nyári idő, már a viharos szél dominál

Egészen más arcát mutatja jelenleg az időjárás, amit szó szerint érezni fogunk, noha pár órája még a nyár dominált odakint.

...svg content...Fotó: Usplash/Geetanjal Khanna
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy újabb rekordok dőlnek meg a hirtelen érkezett meleg időjárással. Nem panaszkodhattunk az elmúlt napokban, és már 30°C fölé is ment a levegő hőmérséklete, ami igencsak beszédes. Pár órával később azonban „lefújták a bulit”, mert az éjszaka folyamán egy markáns hidegfront érkezett meg fölénk.

A HungaroMet Nonprofit Zrt. azt írja, a hidegfront felhő- és csapadékzónája a keddi nap folyamán a keleti, északkeleti tájakra korlátozódik, ugyanakkor délután valószínűleg ezt a térséget is elhagyja. Jó hír, hogy délnyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, majd kisüt a Nap. Ezzel együtt a gomolyfelhők képződése is várható, miközben zivatarok jöhetnek létre. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Nagy területen lesz érzékelhető az erős, viharos nyugatias irányú szél, ami csak a késő délutáni, esti órákban fog veszíteni az erejéből. A hőmérséklet csúcsértéke ma már közel lesz az átlagoshoz: jobbára 14 és 19 fok között alakul (északkeleten lehet ennél egy-két foggal hűvösebb).

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.