Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Milák Kristóf visszatér a versenyzéshez

Egyéves kihagyás után az olimpiai bajnok Milák Kristóf újra rajthoz áll a következő hónapban megrendezésre kerülő országos úszóbajnokságon.

...svg content...Fotó: A győztes Milák Kristóf a 100 méteres férfi gyorsúszás döntője után a 125. Úszó Országos Bajnokságon Kaposváron 2023. április 19-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az SzPress Hírszolgálat pénteken, a tenerifei edzőtábor zárónapján jelentette be a nagy visszatérőt, vette észre az Origo.

A 24 éves Milák Kristóf legutóbb tavaly áprilisban versenyzett a Kaposváron megrendezett országos bajnokságon, ahol 1:52.88 perces idővel nyerte a 200 pillangót. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Egyelőre nem ismertek Milák további tervei, így nem tudni, milyen számokban indul az országos bajnokságon, illetve hogy részt vesz-e az Európa-bajnokságon, vagy kizárólag az olimpiára koncentrál.

Milák Kristóf kapcsán az utóbbi hónapokban többen is megszólaltak, ugyanis az úszószövetség sokáig nem tudta őt elérni, így abban sem voltak biztosak, hogy a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója véghez tud vinni egy olyan felkészülést, ami sikeres olimpiai részvételt eredményezhet.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.