Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Szinte minden fontos információ kiderült a PlayStation 5 Pro-ról

A Sony közelgő PlayStation 5 Pro konzolja a pletykák szerint exkluzív kijelzőmóddal és hardverfejlesztésekkel fog rendelkezni, amelyek nagyobb teljesítményt ígérnek a jobb játékélmény érdekében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Benedict Calano
Konzol/Videójátékok

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Insider Gaming értesülései szerint a”Pro Enhanced” felirattal ellátott játékok a PS5 Pro konzolon exkluzív kijelzőmóddal rendelkeznek majd, amely a 4K felbontásra való felskálázást, a stabil 60 képkocka/másodperces képfrissítést és a továbbfejlesztett ray tracing effekteket kombinálja.

A módot állítólag a konzol gyorsabb RAM-ja és GPU-ja teszi lehetővé, amelyek a hírek szerint 28%-kal, illetve 45%-kal gyorsabbak az alap PlayStation 5 modellhez képest. A jelentés szerint a RAM és a GPU együttes fejlesztése 45%-os általános teljesítménynövekedést eredményez a PlayStation 5 Pro esetében, ami gyakorlatilag megduplázza a renderelési sebességet. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Frissülhet a konzol Zen 2 processzora is, ami potenciálisan alacsonyabb energiafogyasztást, költséghatékonyabb kivitelezést és kisebb formát eredményezhet. Bár a konkrét részleteket a Sony hivatalosan még nem erősítette meg, a PlayStation 5 Pro megjelenését a pletykák szerint 2024 végére tervezik, ha pedig így lesz, valószínűleg az idei karácsonyi szezon slágertermékét sem kell tovább keresni.