Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Rövidesen ismét képernyőre tűzik Nádai Anikóval az RTL sikerműsorát

Az RTL egyik sikerműsora, a Házasodna a gazda hamarosan új évadot kap, miután a forgatások már lezajlottak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem kell aggódniuk azoknak, akik kedvelik a Házasodna a gazdát, mely egy társkereső reality. Már hetedik alkalommal jelentkezik, így nincs messze a nagy jubileum sem, miután a nézőszámok adottak a folytatáshoz. Azt is megtudhattuk, hogy április 14-én, vasárnap este az RTL-en debütál az új szezon.

Három nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék megtalálni az igazit. Az RTL a közleményében azt írja, az első epizódban megismerhetjük a párra váró gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Érdekes karakterek érkeznek, van köztük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel, gyümölcstermesztéssel foglakozik. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Más pedig lovardát üzemeltet, ami szintén izgalmas, és azt mondják, a műsor ezúttal is kap egy külföldi helyszínt, ugyanis egy Szlovákiában élő gazda ugyancsak a mezőny tagja. „Az idei bemutatkozó adás két érdekességet is tartogat: lesz egy hölgy és férfi gazda, akik testvérek, egy gazdaságban dolgoznak, ám külön-külön szeretnének maguknak párt találni, és felbukkan majd egy tavalyi gazda is, aki folyamatosan próbálja telefonon elérni Nádai Anikót, hogy mi ennek az oka, az is kiderül az első adásból.” – tudhattuk meg.

„Április 14-től a https://rtl.hu/gazda oldalon várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdáknak. Ahogy már a Házasodna a gazda előző hat évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.”

Ahogyan ahhoz hozzászokhattunk, Nádai Anikó vezeti a műsort, aki imádja azt, és nagyon boldogan vágott neki a forgatásoknak. „A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdákat a nézőkkel. Házasodna a gazda, április 14-én, vasárnap 20:10-től az RTL-en! A teljes adás pedig a televíziós sugárzást követően visszanézhető lesz az RTL+ felületén.”

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.