Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,53 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
451,53 Ft
Bitcoin
61,553 $

Ollóval szúrta fejbe 10 éves nővérét egy 4 éves kisfiú

Az incidens a véletlen műve volt, a kisfiú játszani akart, a kislány viszont nem.

Fotó: Unsplash/Divazus Fabric Store
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

Helyi beszámolók szerint a 10 éves Nong épp kisöccse, a 4 éves Tin mellett sétált, amikor a fiú, aki egy tévést utánzott éppen, nővére fejéhez vágott egy ollót március 23-án Thaiföldön. Az olló több mint 2,5 centiméterre belefúródott a kislány koponyájába, így azonnal kórházba szállították.

Az ezen a linken, a Metro jóvoltából közzétett röntgenfotókon is látszik, hogy a fémolló mélyen behatolt a kislány koponyájába. Nem sokkal később a sérült gyermeket átszállították egy másik kórházba, ahol az orvosok már biztonságosan eltudták távolítani az ollót. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Nagyapjuk úgy nyilatkozott, épp vasat vágott, így felügyelet nélkül hagyta a gyermekeket, noha elmondása szerint kifejezetten megkérte unokáit, hogy maradjanak távol a munkaterületétől, mert a fémdarabok miatt megsérülhetnek. Nem sokkal később már arra lett figyelmes, hogy a gyermekek sikoltoznak és sírnak.

A helyi média arról számolt be, hogy a lány két napot töltött a kórházban, mielőtt hazaengedték, jelenleg pedig otthonában lábadozik. Egy rokon megosztotta, az incidens idején a kisfiú játszani szeretett volna nővérével, akinek nem volt kedve hozzá, így a gyermek hozzávágta az ollót.

Tuchel szerint katasztrofális, amit a bírói stáb tett velük szemben Madridban

A Bayern München edzője nem volt elégedett a vonalbíró és a játékvezető munkájával, aminek hangot is adott az elvesztett Bajnokok Ligája elődöntő után.k