Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,37 Ft
Euró
385,46 Ft
Font
448,58 Ft
Bitcoin
61,480 $

Túl erősen csapta be az ajtót az utas, mire a taxis megütötte

A meghökkentő eset Pozsony belvárosában történt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Lexi Anderson
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Paraméter az SME értesülései nyomán számolt be arról, hogy szombaton este egy nő és egy férfi Pozsonyban taxis hívott, ám a sofőr nem volt hajlandó a Régi Vásárcsarnokhoz menni, így az utasoknak kellett elsétálniuk a taxishoz a Klobučnícka utcába.

A férfi megosztotta, illedelmesen köszöntek a sofőrnek, ám az ingerülten rászólt a férfire, hogy túl erősen csapta be az ajtót. Erre az utas elnézést kért, ám a taxis vitatkozni kezdett vele, és meggyanúsította azzal, hogy szándékosan tette. Ezt követően tettlegességig fajult a helyzet, ugyanis a taxis az arcán megütötte a férfit. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A páros női tagja még aznap este panaszt tett a sofőrre a Bolt alkalmazásán, ám választ csak hétfőn kaptak az ügyben. Az ügyfélszolgálat válaszában elnézést kért a történtekért, megjegyezve, hogy a sofőrrel eddig nem voltak rosszak a tapasztalatok. A vállalat végül 5 eurós kártérítést fizetett a párnak, melyet a következő utazásuk alkalmával használhatnak fel, noha ők ezek után már nem szeretnének a Bolt taxival utazni.

Noha a vállalat válaszában azt írta a párnak, hogy a taxisra korábban nem volt panasz, amikor a nő megosztotta a történteket a közösségi médiában, két nő is jelentkezett, akik kísértetiesen hasonló tapasztalatokról számoltak be a szóban forgó taxisofőr kapcsán.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.