Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,54 Ft
Euró
387,79 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
61,142 $

Az MVM Next online, személyesen és telefonon is keresni fogja ügyfeleit

Aggodalomra semmi ok, a megkeresések adategyeztetés céljából történnek majd.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. egy, a honlapján közzétett közleményében tájékoztatott arról, hogy csak akkor lehet gördülékeny az ügyintézés, ha az ügyfelek szerződéses adatai naprakészek, ennek érdekében pedig a társaság 2024 első félévében telefonon, online és személyesen is megkeresi ügyfeleit adategyeztetés céljából.

A megkeresések kapcsán az MVM Next megosztotta, az ügyintézéshez szükséges egyeztetés az ügyfél hivatalos okmányaiban szereplő egyes személyes adataira és elérhetőségeire (név, lakcím, születési hely és idő, anyja neve, telefonszám, e-mail-cím), továbbá az energiaszolgáltatással kapcsolatos egyéb szerződéses adatokra vonatkozik.

Az ellenőrzéshez személyi igazolványra és lakcímkártyára, valamint villany- és/vagy gázszámlára van szükség. Az MVM Next által indított e-mailes adategyeztetéskor az e-mail minden esetben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-től érkezik a [email protected] címről.

További fontos információ, hogy Budapesten és Pest vármegyében személyesen, az MVM Next szerződött partnere, az EX-ID Zrt. munkatársai segítségével is történhet az adategyeztetés, mindezeken felül pedig az MVM Next létrehozott egy adategyeztetést segítő online felületet, ahol az ügyfeleik könnyedén, saját maguk kezdeményezhetik adataik megerősítését, pontosítását.

Bocsánatot kért a Real - Bayern meccset vezető bíró, de mindez már nem segít a münchenieken

Thomas Tuchel szerint a játékvezetők döntése, amely megakadályozta csapatát az egyenlítő gól megszerzésében, árulásnak érződött.