Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Átnevezik az Apple eszközök legalapvetőbb szolgáltatását

Úgy tűnik, a felhasználóknak meg kell majd tanulniuk egy új nevet.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A hírek szerint az Apple néhány hónap múlva átnevezi az Apple ID-t, amely később az Apple Account nevet fogja viselni. Úgy tudni, hogy a váltásra idén ősszel, az iPhone 16 telefonok és az új Apple Watch órák bemutatását követően kerül sor, az iOS 18 és watchOS 11 operációs rendszerek megjelenésével párhuzamosan.

Erről a 24.hu számolt be a MacRumors-ra hivatkozva, de a híreket a Bloomberg újságírója, Mark Gurman is megerősítette. Hozzáteszik: a cég hivatalosan az idén júniusban esedékes WWDC fejlesztői konferencián fogja bejelenteni a változást, aminek tulajdonképp egyetlen célja van, s az is a felhasználók érdekét szolgálja. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Mégpedig az, hogy a korábbinál egyértelműbb legyen számukra, milyen regisztrációt hoznak létre, amikor egy szolgáltatás vagy eszköz ezt teszi feltétellé a használathoz. Mindezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy többé már nem jelenik meg az Apple ID elnevezés, amikor az Apple készülékek használata miatt bejelentkeznek, vagy egyes szolgálatatásokat használnak.

Mint például az iCloud-ot vagy az Apple TV+-t. Helyette minden kütyü és szoftver Apple Account adatokat fog kérni – magyarázzák. De a cikkben azt is felidézik, hogy az Apple ID-t nagyjából két évtizede vezette be a vállalat, és azóta minden, a cég által fejlesztett szoftverhez és eszközhöz szükség volt egy ilyen profil meglétére, amennyiben valaki használni kívánta azokat.

Korábban megírtuk, hogy Európába is jöhet az Apple Vision Pro: bár a vállalat még nem erősítette meg hivatalosan a dolgot, vannak árulkodó jelek. Ebben a cikkben pedig arra is kitértünk, hogy egy nagyon hasznos újítással érkezhet az iPhone 16 Pro, de arról is érkeztek hírek, hogy többen komoly gonddal szembesültek az iOS 17.4-re történő frissítés után.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.