Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Next Top Model Hungary: hatalmas luxus fogadta a lányokat a villában, szinte elájultak

A lányok igazi áloméletet élhetnek a Next Top Model Hungary-ben, és ez a szállásukra is igaz, többeknek leesett az álluk a luxus láttán.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Idén, az év első felében nem Sztárban Sztárt kap a TV2 közönsége, hanem valami egészen mást, ami jó döntés volt a TV2 részéről. Hiába népszerű egy műsor, időről időre érdemes újítani, hiszen ezernyi érdekes ötlet vár még megvalósításra. A Next Top Model Hungary is ezek közé tartozik, aminek első évadát vetíti jelenleg a csatorna.

Egy rendkívül izgalmas kalandban van részünk, mialatt betekintést nyerhetünk a modellek világába, és azok, akik mindezt nem tekintik munkának, láthatják, hogy ez igenis munka, ráadásul mentális, lelki és fizikai szinten is. Csak a legerősebbek maradnak meg a szakmában, így önmagában az édeskevés, hogy valaki szép. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Miután a közösségi médiának köszönhetően már nemcsak a tökéletes és vékony formák népszerűek, a Next Top Model Hungary-ben sokkal több különböző karaktert láthatunk. A drámák sem maradnak el, az egyik versenyző például betegség miatt kénytelen volt feladni a versenyt, óriási fájdalmai voltak.

Mindig benne van a pakliban, hogy valami váratlan történik, és csak az lehet igazán befutott modell, aki minden részletre odafigyel, megfogadja a tanácsokat, és kész tanulni. Ezzel lesznek is problémák a Next Top Model Hungary versenyzőinek, többen már most szembesültek azzal, hogy ez a szakma nem biztos, hogy rájuk vár.

A szerencsés lányok a válogatók és az első komoly feladat után beköltözhettek a villába, ahol igazi luxus fogadta őket. Minden az arcukra volt írva, lenyűgöző helyen fognak lakni a versenyzők, akikre rövidesen újabb kalandok várnak. Rövidesen a luxusra sem úgy fognak már tekinteni, mint most, mert egyrészt megszokják, másrészt idejük sem lesz sok arra, hogy lazítsanak.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.