Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Változékony idő vár ránk hétfőn, csapadékra és napsütésre is van kilátás

Néhol erősen felhős és borult lesz az ég, ám más területeken verőfényes napsütésre van kilátás.

...svg content...Fotó: Unsplash/Chris Barbalis
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint vasárnap az északkeleti harmadban felhős lesz az ég, arrafelé kevés napsütés valószínű, kisebb zápor is előfordulhat, másutt napos, száraz idő várható, melyet a Dunántúlon gomolyfelhők zavarhatnak. Estétől az ország délnyugati felén, harmadán megnövekszik a felhőzet, beborul az ég, emellett északkeleten maradhatnak felhősebb körzetek.

Ezeken a tájakon fordulhat elő kisebb eső, zápor. A középső országrészben és délkeleten derült vagy gyengén felhős lehet az éjszaka. Hétfőn napközben is délnyugaton, illetve az északkeleti harmadban maradhat erősen felhős vagy borult az ég, míg a két terület között fátyolfelhők mellett sok napsütés valószínű. Délnyugaton még előfordulhat helyenként eső. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Az északias irányú szelet vasárnap nagy területen kísérhetik erős, hétfőn helyenként élénk lökések, éjszaka azonban gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +8 fok között alakul, az ország délnyugati felén, harmadán enyhébb lesz a hajnal, míg az északi völgyekben számíthatunk a keményebb fagyra. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 6 és 15 fok között valószínű, északkeleten lesz hűvösebb az idő.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.