Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,87 Ft
Euró
387,67 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
60,998 $

Kölcsönkért egy kis ragasztószalagot nyugdíjas szomszédjától, majd megölte

A gyilkos indítéka sokkolta a közösséget.

Fotó: Depositphotos
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint egy francia faluban élő brit nyugdíjast szomszédja gyilkolta meg, miután kölcsönkért tőle egy kis ragasztószalagot. A tragédia 2021 szeptemberében történt, a 67 éves Susan Higginbothamet megfojtva találták meg otthonában, a délnyugat-franciaországi Esclottes faluban.

42 éves szomszédja, Hichame Bahloul 32 év börtönbüntetést kapott, miután a bíróságon kiderült, hogy azért gyilkolta meg a nyugdíjast, hogy börtönbe kerüljön és a lehető legtávolabb legyen a családjától. Bahloul beismerte, hogy egy „zsinórral” fojtogatta a nőt, majd megrúgta és fejbe is ütötte. Soron kívül Orbán Viktor halat fogott (videó)

A férfi súlyos mentális betegségben szenvedett, többek között skizofréniában és más pszichotikus zavarokban, korábban pedig pszichiátriai intézetben is volt, ahol több alkalommal erőszakosan lépett fel a személyzettel és betegtársaival szemben. Az ügyészség szerint „örömét lelte abban”, hogy bántalmazta a dolgozókat és betegtársait.

A gyilkosság idején azonban Bahloul a szüleivel élt Esclottes-ban. Azért döntött a szörnyű bűncselekmény elkövetése mellett, hogy „kitörjön a családi helyzetéből”. A férfi a bíróságon azzal fenyegetőzött, hogy hasonló cselekményeket követ el, ha valaha is szabadlábra kerül, így az ügyészség életfogytiglani börtönbüntetést szorgalmazott, a bíró mégis csak 32 évre ítélte a férfit.

Magyar Péter szerint a legnagyobb fiával „nem állnak egy politikai táborban”

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Részeg, piros lámpákon át száguldó motorost fogtak a rendőrök Óbudán

64 büntetőpontot motorozott össze az a motoros, akit végül Óbuda rendőrei kapcsoltak le, szerencsére még időben.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.