Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,79 Ft
Euró
386,77 Ft
Font
451,91 Ft
Bitcoin
67,041 $

Megölt egy tinédzsert, bicskanyitogató módon vette tudomásul életfogytiglani büntetését

A 17 éves fiatal végig nevetett a bíróságon, miközben a bíró arról beszélt, milyen kegyetlen és megdöbbentő, amit tett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Hédi Benyounes
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint meghökkentő jelenetek zajlottak a Snaresbrook Koronabíróságon csütörtökön: a 17 éves Myglor Yambuya végig nevetett, amikor életfogytiglani börtönbüntetést szabtak ki rá. A fiatal tavaly május 5-én halálra szúrta a 16 éves Renell Charlest, miközben az áldozat a buszra várt Walthamstowban.

A bicskanyitogató módon megnyilvánuló fiatalhoz szólva a bíró úgy fogalmazott: Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

„Ez egy brutális gyilkosság volt fényes nappal, egy forgalmas londoni utcán. Úgy tűnik, úgy gondolta, hogy bármit megtehet, amit csak akar, nem törődve a másokra gyakorolt következményekkel. Nem vagyok benne biztos, hogy meg akarta ölni Renellt, amikor leszúrta. A tette következményei valóban megdöbbentőek. Elvetted Renell életét és jövőjét 16 éves korában.”

Renell a Markhouse Roadon egy buszmegállóban ült a barátaival, amikor Yambuya odament hozzá, majd a köztük kialakult rövid szóbeli vita üldözésbe torkollott, miután Renell megpróbált elfutni Yambuya elől, aki utolérte és kétszer megszúrta. Másodjára akkor szúrta meg a fiút, amikor az áldozat már a járdán feküdt védtelenül.

A gyilkosság után Yambuya ruhát és SIM-kártyát is cserélt, megpróbálva elkerülni az elfogását. Noha a rendőrség kereste a lakcímén, a fiatal nem volt ott. Ezt követően másnap Yambuya megjelent a Forest Gate-i rendőrőrsön, majd előadta az egyenruhásoknak, hogy rejtély számára, miért keresték őt otthonában. Ekkor gyilkosság gyanújával letartóztatták, és még aznap vádat emeltek ellene.

A Vatikán szigorítja a természetfeletti jelenségekre vonatkozó szabályokat

Úgy tűnik, a Vatikán megunta a pirítósokon megjelenő Jézus arcképeket és a könnyező Szűz Mária-szobrokat.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.