Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Reagált az Auchan a lopáson kapott férfi halálát követően

Az Auchan újabb részleteket árult el az elhunyt férfi kapcsán, akit lopáson kaptak, majd intézkedés közben életét vesztette.

...svg content...Fotó: Pixabay
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk a budafoki Auchan-ban történt tragédiáról, melynek áldozata egy férfi, aki nem sokkal azt követően hunyt el, hogy lopáson érték. A Blikk megkereste az Auchan-t, hogy részleteket kapjanak az ügyben, mely körül rendőrségi nyomozás is zajlik, miután egy ember életét vesztette.

Az Auchan megerősítette a hírt, a Savoya Parkban található áruházukban vasárnap reggel meghalt egy férfi, akit röviddel azelőtt lopáson érték. Hozzátettek, szabályosan jártak el a vagyonőrök, és intézkedés közben a férfi váratlanul rosszul lett, akinek azonnal megkezdték a szakszerű ellátását. Ennek ellenére elhunyt, már nem lehetett rajta segíteni, később a boncolás állapíthatja meg, hogy pontosan miben halt meg.

„Sajnos sem az áruházi defibrillátorral újraélesztést elkezdő biztonsági vezető, sem pedig a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét. A halál okáról csak az ilyen esetekben lefolytatandó vizsgálat után lehet biztosat mondani. Az esetet a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja, az Auchan pedig mindenben együttműködik az illetékes hatóságokkal.” – olvasható a Blikk oldalán az Auchan sajtóosztályától, akik őszinte részvétüket nyilvánítják a hozzátartozóknak.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.