Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

Gáspár Győző és Gáspár Bea ismét repülőre ülnek

Meglehetősen jó hangulatban köszönt be Gáspár Győző és Gáspár Bea, akik ismét repülőre ülnek, de egyelőre nem tudni, hová tartanak.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Győző és Gáspár Bea népszerűsége töretlen, a Győzike Show óta képernyőn szerepelnek, és úgy hírlik, ismét valami nagy durranásra készül a család. Egyelőre nem tudni, miről van szó, de még egy új műsor is benne lehet a pakliban, aminek sokan örülnének, hiszen rendkívül szórakoztató a párosuk.

A Párharcban is imádtuk a duójukat, az Ázsia Expresszben pedig olyan meglepetést okoztak, hogy azzal talán saját magukat is meglepték. Biztosan fogjuk még a párosukat látni a folytatásban, és ez az év több mint meghatározónak ígérkezik, efelől kétségünk nem lehet őket ismervén. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Nemrég ugyanis Győzike elhintette, hogy 50 év után elköltöznek Salgótarjánból, ami igen távol fekszik Budapesttől, és tudjuk jól, a média középpontja is a fővárosban van. Ezzel nem kevés üzemanyagot és időt spórolnának meg, még akkor is, ha csak Pest közelébe költöznének, ami nagyon is reális terv.

Talán sokat már nem kell várnunk arra, hogy megtudjuk, hol fognak élni a következő években, és mi állhat a költözés hátterében. Ami biztos, hogy Gáspár Evelin és Gáspár Virág egy ideje Budapesten élik az életüket. Jól érzik magukat a fővárosban, ahol rengeteg a program, és a felkérések nagyobbik fele is onnan érkezik a műsorokra.

Ezek után kézenfekvő, hogy az egész család ennek közelében legyen. Győző és Bea azonban most újra elhagyja Magyarországot, repülőre ülnek. Egyelőre nem tudni, hová tartanak, de nem kizárt, hogy ismét Törökország a cél, ahol imádnak lenni. Ha kíváncsi vagy Győzőék reptéri bejelentkezésére, akkor kattints erre a linkre.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.