Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Rácz Jenő igazi mintaapuka, imád édesapa lenni

Rácz Jenő számára az apaság egy teljesen természetes dolog, és olyasvalami, amire már régóta készen állt.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő rövid idő alatt nagy utat tett meg a karrierjében, már a 30-as évei előtt felért a csúcsra, amit nem sokan mondhatnak el magukról. A 30-as éveiben pedig még sikeresebb, mert úgy döntött, nem dől hátra, Mindig dolgozik valamin, szereti a kihívásokat, az új projekteket, amivel saját magát motiválja.

Mivel egy olyan szakmában dolgozik, ami a folyamatos megújulásról szól, ez teljesen természetes számára. Nem hagyja magát kiégni, és láthatja mindenki, bírja a tempót, immáron családapaként, amire régóta vágyott. Rácz-Gyuricza Dóri hozta el az életébe ezt a lehetőséget, ezt a nagy változást, melynek a végén édesapa lehetett. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Apának lenni legalább annyira különleges, mint édesanyának, csak más aspektusból. Lényegében ugyanolyan fontos, mint az anyaság, mert a férfi az, akire felnéz a feleség, biztosítja a hátteret, többek között lelki szinten is. Egy anya élete mindig stresszesebb lesz, ez kétségtelen, emiatt is fontos még jobban odafigyelni rájuk.

Jenőéknél megvan ez a harmónia, a közös programok, a privát lét, amikor a „metime” kerül előtérbe. Erre is szükség van, még akkor is, ha az ember összességében társas lény, és szeret emberek között lenni. Jenő sokat van emberek között a szakmájából adódóan, így jó emberismerőnek is tarthatja magát.

A legjobban azonban odahaza érzi magát a családjával, például, amikor mesét olvas a kislányának. Erről láthatunk most egy felvételt, ahogyan a kislányuk odafentről figyel, miközben Jenő a homlokával óvja lánya biztonságát, aki a fűtőtesten ül, és hallgatja a kalandokat, tmelyek mindig érdekesek és izgalmasak.