Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Zámbó Krisztián megmutatta, mennyi haja volt 5 évesen

A fotón még csak az 5. születésnapját ünnepelte a 80-as évek közepén, ami abszolúte egy meghatározó időszak volt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Jimmy emléke örökre megmarad, és valószínűleg 50 év múlva is sokan fogják hallgatni a dalait. A sors nem volt vele kegyes, mert fiatalon ment el, még számtalan élmény, projekt várhatott volna rá, akár a Megasztár, akár az X-Fakor zsűrijében, ebben gyakorlatilag biztosak lehetünk, tökéletesen illett volna rá a szerep.

Abban is biztosak vagyunk, hogy másfajta műsorokban is megállta volna a helyét, és érdekelhette volna a lehetőség. Mindig is egy olyan ember volt, aki szeretett tervezni, és közben folyamatosan csak ment és ment. Saját maga jelentette számára a motivációt, és nemcsak a hangja, hanem az egész karaktere hiányzik. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Rengeteget veszített Magyarország az elvesztésével, és annyi idő telt el a halála óta, hogy a nagyobbik fia, Zámbó Krisztián már idősebb, mint amikor az édesapja tragikus körülmények között elhunyt. Ennek több mint 20 éve, viszont még mindig élesen él bennünk az emlék, amikor bejelentette a hírt a televízió.

Krisztán minden nap gondol az apjára, gyakran énekli a dalait, és a 44. születésnapján is eszébe juthattak azok az évek, amikor még együtt ünnepelhettek. Az X-Fakor korábbi versenyzője egy szép karórát is kapott a párjától, Takács Zsuzskától, és természetesen a sok köszöntés is jól esett a szívének, a lelkének.

„Egészségemre! 44-lettem, de ugyanolyan pacek vagyok. Köszönöm barátaim a felköszöntéseket.” – írta a posztjában boldogan Krisztián, akit rengetegen felköszönthettek, akárcsak a korábbi években, bár mindig is népszerű volt, sok barát, haver, ismerős veszi körül, akik nem feledkeznek meg róla.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.