Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Pokolgép robbanhatott Pakisztánban, halottak is vannak

Meg nem erősített információk szerint a robbanóanyagot egy motorkerékpáron helyezték el, ami több emberrel végzett.

...svg content...Fotó: A pakisztáni biztonsági erők tagjai őrzik a választási bizottság irodájának bejáratát Pesavarban 2024. február 9-én, egy nappal a pakisztáni parlamenti választások után. A voksolás ideje alatt számos erőszakos cselekmény történt országszerte, ezekben kilencen meghaltak, köztük két gyermek és öt rendőr. MTI/EPA/Arsad Arbab
Közel-Kelet

Kiss László

Szerkesztő

A pakisztáni Pesavarban történt a robbanás, aminek legkevesebb két áldozata van. A rendőrségi beszámolók szerint egy ember olyan súlyosan megsérült a detonáció következtében, hogy kritikus állapotban van, így lehetséges, tovább nő az áldozatok száma. Az Al Jazeera azt írja, a helyi média szerint a tettesek robbanóanyagot helyeztek el egy motorkerékpáron, és az robbant fel.

A hivatalos szervek ezt egyelőre nem erősítették meg, és jelenleg senki nem vállalta magára a robbantást. A terrorelhárítás már a helyszínen van, vizsgálják a detonáció körüli területet, hogy megállapítsák, pontosan mi történt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.