Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Újabb dílereket fogtak a rendőrök vidéken

A rendőrség újabb dílereket vont ki a forgalomból, akik egyre kevesebben vannak az utcákon, és van mitől tartaniuk.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Van mitől tartaniuk, mert a rendőrség sorra hajtja végre a sikeres akciókat velük szemben. A hatóságok beszámolója szerint ezúttal a Karcagi Rendőrskapitányság lendült akcióba a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO műveleti egységének közreműködésével.

Március 6-án, a hajnali órákban csaptak le három kunmadarasi lakosra, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanú szerint apa és fia új pszichoaktív anyagot értékesített a helyieknek, illetve a környező településeken élőknek. Addig a társuk az előre kiporciózott anyag átadásáért felelt, aki szintén súlyosabb büntetésre számíthat. A nyomozók már őrizetbe is vették az 55 éves férfit és 27 éves fiát, akiknek kezdeményezték a letartóztatását – tudhattuk meg a rendőrségtől.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.