Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
387,64 Ft
Font
450,37 Ft
Bitcoin
61,299 $

Fontos változtatást vezettek be az Instagramon

Hamarosan mindenki számára elérhetővé válik a módosítás, ami az üzeneteket érinti.

Fotó: unsplash
Smart

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Meta népszerű fotó- és videómegosztó közösségi oldalán is bevezeti annak a lehetőségét, hogy a felhasználó módosíthasson a privát üzenetein. A bejelentés szerint az üzenetek elküldése után 15 percig lesznek szerkeszthetők, a módosításról az üzenet fogadója is értesítést kap.

Nem ez lesz az egyetlen változtatás, amit az Instagram üzenetküldési felületén eszközöltek, ugyanis hamarosan a legfontosabb három csevegést a bejövő üzenetek tetejére lehet majd kitűzni. Ez hasznos lehet a gyakori üzenetváltásoknál, valamint arra is, hogy a felhasználó ne felejtsen el válaszolni egy korábban kapott, ám még nem olvasott üzenetre. Soron kívül Június első napjára szervez Békemenetet a CÖF–CÖKA

Az Instagramon mostanában több újítást is végrehajtottak, ezek közé tartozott az is, hogy a felhasználók kikapcsolhassák azt a funkciót, ami jelzi a beszélgetőpartner számára, hogy már olvasták az üzenetet. Ezt külön-külön is megtehetik, vagy akár az összes üzenetre be lehet állítani – írja a Techcrunch.

Érdekes véletlen, hogy a Meta éppen aznap jelentette be az üzenetekkel kapcsolatos változtatásokat, amikor a Facebook, a Messenger, valamint az Instagram is hosszú időre összeomlott. A keddi incidens során a felhasználók több mint egy órán keresztül nem tudtak belépni a közösségi oldalakra sem applikáción, sem böngészőn keresztül.